chevron-left chevron-right

Out at Home Blog

Out at Home Blog

1-6 van 24 posts

Sorteer op:
Kom tot rust in stijl: De voordelen van opblaasbare jacuzzi

Kom tot rust in stijl: De voordelen van opblaasbare jacuzzi's

Welkom in de wereld van opblaasbare jacuzzi's. Deze spa's bieden een geweldige manier om te ontspannen en tot rust te komen in je eigen persoonlijke jacuzzi. Met hun draagbaarheid, duurzaamheid, betaalbaarheid en installatiegemak worden opblaasbare jacuzzi's snel een van de must-have items voor elk huis. Of je nu een binnen- of buitenjacuzzi wilt installeren, een opblaasbaar model biedt vele voordelen die de investering meer dan waard zijn. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen van een opblaasbare jacuzzi.

calendar 20/01/2023
Tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag

Tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag

Met deze uitgebreide lijst met ideeën zul je jouw Valentijnsdag ongetwijfeld extra speciaal en onvergetelijk maken. Probeer enkele van deze suggesties uit of bedenk je eigen creatieve variaties op de aangereikte mogelijkheden om deze dag vol liefde & plezier een uniek moment voor jullie beiden te maken! Veel plezier en een fijne Valentijnsdag!

calendar 19/01/2023
De ideale spa temperatuur

De ideale spa temperatuur

Hoe bereik je de ideale spa temperatuur? Dit hangt af van heel wat verschillende puntjes. Over het algemeen is de watertemperatuur tussen de 32 en 38 graden Celsius. Dit kan oplopen tot wel 40 graden Celsius. Bij een temperatuur van 37 graden spreken we over een aangename temperatuur voor de zomer. In de winter kun je het water van je spa het beste opwarmen tussen de 39 en 40 graden. Out at Home heeft enkele tips op een rijtje gezet om de ideale watertemperatuur te verkrijgen.

calendar 28/03/2022
5 redenen waarom een eigen spa een must have is

5 redenen waarom een eigen spa een must have is

Warme baden werden al sinds de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen. Daarnaast gebruikten ze het ook om verstijfde of gespannen spieren te verlichten. Tegenwoordig is een spa populairder dan ooit! Het warm water wordt zelfs gebruikt als ontspanningstherapie. Er zijn nog tal van voordelen aan het hebben van een eigen spa. Wij sommen enkele redenen op!

calendar 22/03/2022
Hoe werkt het Intex zoutwatersysteem voor spa

Hoe werkt het Intex zoutwatersysteem voor spa's?

Er zijn heel wat verschillende manieren om een spa te onderhouden: met chloor, zout of PoolSan. Met een zoutwatersysteem zorg je voor een grondige reiniging van een spa zonder chloor te gebruiken. Het zoutwatersysteem schakelt bacteriën uit en reinigt het water op een natuurlijke wijze voor een verkwikkende bubbelbad ervaring. Het ingebouwde systeem zorgt er voor dat het water van topkwaliteit blijft.  

calendar 08/03/2022
3 tips om jouw spa klaar te maken voor de lente

3 tips om jouw spa klaar te maken voor de lente

Wat vliegt de tijd! Het is alweer lente! We ruiken terug frisse bloemetjes, de zon schijnt en de kinderen ravotten in de tuin. Mis je ook die gezellige avonden in de tuin, maar vind je het net nog wat te koud buiten? Geen zorgen! In een heerlijk warme spa kun je optimaal genieten van al het moois wat de lente buiten brengt! Wij zetten drie tips op een rijtje om optimaal te genieten van jouw spa in de lente!

calendar 04/03/2022