chevron-left chevron-right

Kleines Spa 4 Personen

Kleines Spa 4 Personen
Sortieren nach

13 Elemente

pro Seite
Bestway Lay-Z-Spa Fiji Airjet
-43% hot
Sonderpreis 399,00  Regulärer Preis 699,00 
Bestway Lay-Z-Spa Vancouver AirJet Plus + WiFi
-44% hot
Sonderpreis 499,00  Regulärer Preis 899,00 
Intex PureSpa Bubble Massage 4 persoons
-50% hot
Sonderpreis 499,00  Regulärer Preis 999,00 
Bestway Lay-Z-Spa Paris AirJet mit LED-Beleuchtung
-43% hot
Sonderpreis 498,00  Regulärer Preis 879,00 
Bestway Lay-Z Spa Cancun Airjet
-20% hot
Sonderpreis 479,00  Regulärer Preis 599,00 
Intex PureSpa Bubble Deluxe Greywood ECO 4 persoons
Nicht lieferbar
-40% hot
Sonderpreis 659,00  Regulärer Preis 1.098,00 
Bestway Lay-Z-Spa Bali + Aquatural Set Badekristalle + LED
Nicht lieferbar
-29% hot
Beste Wahl
Sonderpreis 509,00  Regulärer Preis 716,97 
Intex PureSpa Bubble Deluxe Greywood 4 persoons
Nicht lieferbar
-40% hot
Sonderpreis 539,00  Regulärer Preis 899,00 
Bestway Lay-Z-Spa Bali AirJet + LED-Beleuchtung
Nicht lieferbar
-29% hot
Sonderpreis 499,00  Regulärer Preis 699,00 
Bestway Lay-Z-Spa Tahiti AirJet mit LED-Beleuchtung
Nicht lieferbar
-33% hot
Sonderpreis 399,00  Regulärer Preis 599,00 
Bestway Lay-Z-Spa Havanna AirJet
Nicht lieferbar
-25% hot
Sonderpreis 449,00  Regulärer Preis 599,00 
Bestway Lay-Z-Spa Miami Airjet
Nicht lieferbar
-45% hot
Sonderpreis 329,00  Regulärer Preis 599,00 
Sortieren nach

13 Elemente

pro Seite

Altijd al een 4 persoons bubbelbad willen hebben?

Hoe aangenaam is het om terug van je werk te komen om vervolgens lekker een avondje te kunnen genieten in je 4 persoons bubbelbad? Veel spa leveranciers bieden tegenwoordig ook een groter formaat hot tub aan voor vier personen of 6 personen. In een bubbelbad voor vier personen of meer kun je met vrienden of familie iedere dag van het jaar genieten van heerlijke temperaturen en massages. Even ontspannen na stress of werk in je eigen spa 4 persoons.

 

Alle redenen om een 4 persoons bubbelbad te nemen

Bij een hot tub maakt grootte wel degelijk uit, want hoe groter je bubbelbad is des te meer voordelen kleven hier aan vast. Een 4 persoons bubbelbad in je achtertuin is de ultieme manier om te chillen. Warm water heeft een positieve uitwerking op vermoeide spieren en zo ook de krachtige massagestralen. Met een avondje lekker bubbelen komt je lichaam helemaal tot rust. Eveneens heeft wetenschappelijk onderzoek laten zien dat bubbelbaden nog meer voordelen bieden. Ook je bloedcirculatie wordt namelijk door het warme water gestimuleerd, waardoor gifstoffen eenvoudiger afgevoerd kunnen worden iedere keer dat je een bubbelsessie hebt. Door de speciale Freeze shield features die veel bubbelbaden hebben, kun je daarnaast het hele jaar door van je spa 4 persoons genieten. Een esthetisch voordeel is dat een bubbelbad je tuin een elegante en luxueuze uitstraling geeft.

 

De kosten voor een 4 persoons bubbelbad

Een jacuzzi kost wel wat, maar is ook afhankelijk van welk type bubbelbad je wil aanschaffen. Je hebt twee varianten: vast en opblaasbaar. Ieder heeft zijn eigen kenmerken en zijn eigen voordelen. Gemiddeld kost een bubbelbad zo’n €400 tot €9000 afhankelijk van hoeveel extra features je hottub moet hebben. Ook het onderhoud van je jacuzzi moet je meenemen in je budget, want zeker bij een vast 4 persoons bubbelbad heb je veel geld nodig voor het onderhoud ervan.

 

De verschillen tussen vast en opblaasbaar

Het opblaasbare 4 persoons bubbelbad is naast relatief goedkoop ook makkelijker te plaatsen, op te ruimen en op te zetten. Doordat je een opblaasbare jacuzzi kunt verplaatsen, kun je deze opruimen wanneer je hem niet gebruikt. Hierdoor blijven de onderhoudskosten laag. Een opblaasbaar bubbelbad is een lichtgewicht, maar is tevens kwetsbaarder. Het heeft het een kortere levensduur en deze jacuzzi bevat minder features. Een vast 4 persoons bubbelbad is in meerdere uitvoeringen te koop. Vaste bubbelbaden gaan jarenlang mee, mits je hen goed onderhoudt en ze hebben eveneens meer opties, zoals massagestralen, verlichting en dergelijken. Naast flinke onderhoudskosten en een hoge aanschafprijs, moet je bij een vaste jacuzzi in je tuin ook nog rekening ermee houden of je een vergunning vanuit de gemeente nodig hebt voor de bouw van je bubbelbad.

 

Wat kun je verwachten bij een standaard 4 persoons bubbelbad?

Een 4 persoons bubbelbad heeft vooral een groot aantal watermassagestralen, die afkomstig zijn van jets in de bodem en wanden van je bubbelbad. In sommige bubbelbaden kun je er naast watermassage ook voor kiezen om gebruik te maken van luchtmassagestralen. In dit geval worden er speciale luchtjets in het bubbelbad ingebouwd. Het voordeel van luchtmassage is dat wind minder stevig is dan water, waardoor je poriën verder open gaan staan en meer afvalstoffen afgebroken worden in je lichaam. Wind voelt ook zachter aan op de huid en de vermoeide spieren. Tevens zijn er bij een jacuzzi meerdere soorten bedieningen mogelijk. Ten eerste is er de pneumatische bediening. Dit is de eenvoudigste manier om het bubbelbad te bedienen. De knoppen zitten bij de pneumatische bediening in de badrand. Dit type jacuzzi’s worden over het algemeen beschouwd als de meest gebruiksvriendelijk. Bij de moderne bubbelbaden heb je ook elektronische bedieningspanelen, vaak met touch screen. Hiermee zet je niet alleen je hot tub aan, maar ook kun je ook muziek luisteren en het licht in je bubbelbad bedienen.

 

Reiniging van je 4 persoons jacuzzi

De reiniging van je bubbelbad is uit hygiënisch oogpunt zeer van belang, onafhankelijk van of je een vaste of opblaasbare jacuzzi hebt. Niet alleen voor je eigen gezondheid is goed onderhoud beter, maar ook zorgt dit voor een langere levensduur van je bubbelbad. Houd gedurende het gebruik van je bubbelbad ten eerste de kwaliteit van het water in de gaten. Het water dien je een keer in de drie maanden zeker eens ververst te hebben. Ook moet het water in je jacuzzi voldoende kunnen circuleren, want stilstand van water zorgt voor de groei van bacteriën. Het is daarom van belang een pomp te gebruiken. Net als bij zwembadwater moet je ook jacuzziwater desinfecteren. Dit kan door middel van chloor of zwembadwaterzout.

 

Verder onderhoud

Verwijder met een schepnet ook zaken als bladeren en insecten uit het jacuzziwater. De bodem en de zijkanten van je bubbelbad moet je regelmatig poetsen. Dit kun je het beste doen, wanneer je bubbelbad niet gevuld is met water. Laat daarom eerst altijd het badwater uit je spa weglopen. Gebruik zachte en geen bijtende schoonmaakmiddelen bij het boenen van bodem en wand. Vervang ook regelmatig de filter van je bubbelbad. Bij dagelijks gebruik dien je dit zeker maandelijks eenmaal te doen. Het beste is zelfs om dit wekelijks te doen. Tussentijds moet je de filter ook wel eens reinigen door deze af te spoelen met de tuinslang.

 

Top 5 van beste 4 persoons bubbelbaden

Bij de aanschaf van je spa voor vier man of meer moet je met veel zaken rekening houden, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom volgt hieronder een top 5 van de beste 4 persoons bubbelbaden:

·         Intex Pure Spa Bubble Therapy

·         NetSpa Caiman

·         Lay Z Spa Havana Airjet

·         Spa Believe

·         Spa Happy

 

Waar moet een goed 4 persoons spa aan voldoen?

In de eerste plaats moet een 4 persoons jacuzzi genoeg ruimte bevatten, zodat iedereen lekker ruim kan zitten. Dit houdt ook in dat de zitplaatsen comfortabel moeten zijn en voorzien moeten zijn van genoeg jet streams. Ook een krachtige filter is van belang. Is het leidingwater in jouw regio hard te noemen, dan is het raadzaam om een bubbelbad te nemen met een hardwatersysteem. Dit voorkomt schade en kalkafzetting.


 

faq Faq

Häufig gestellte Fragen

Wer ist Out at Home?
Out at Home ist ein durch und durch belgisches Unternehmen mit fast 100.000 Kunden. Wir haben 15 Jahre Erfahrung im Online-Verkauf von u.a. Aufstellpools und Spas.

Wie lange ist die Lieferzeit?
Wenn die Bestellung an einem Werktag vor 15 Uhr mittags aufgegeben wird, wird sie oft noch am selben Tag versandt. Wenn viel los ist, kann es etwas länger dauern.

Kann ich eine Bestellung zurückgeben?

Bitte melden Sie eine Rücksendung innerhalb von 30 Tagen auf  unserer Retourenseite an. Es ist wichtig, dass das Produkt unbeschädigt und in seinem ursprünglichen Zustand zurückgegeben wird, damit wir jemand anderen damit glücklich machen können.

Alle häufig gestellten Fragen lesen

blog Blogposts

Inspiration

5 Gründe warum ein eigenes Spa ein Muss ist
Heiße Bäder werden schon seit der Römerzeit zur Entspannung eingesetzt. Sie benutzten es auch, um steife oder verspannte Muskeln zu lockern. Heute ist ein Spa beliebter denn je! Das heiße Wasser wird sogar als Entspannungstherapie eingesetzt. Ein eigenes Spa hat noch viele weitere Vorteile. Entdecken Sie hier die 5 Gründe!

Mehr über diesen Blogbeitrag lesen