chevron-left chevron-right

Quadratisches Spa

Quadratisches Spa
Sortieren nach

9 Elemente

pro Seite
Intex PureSpa Greystone Deluxe 6 Personen - WiFi
-36% hot
Sonderpreis 699,00  Regulärer Preis 1.099,00 
Intex PREMIUM PureSpa Greystone Deluxe + Aquatural Pflegeset + WiFi
-36% hot
Sonderpreis 759,00  Regulärer Preis 1.186,79 
Bestway Limitierte Auflage: Lay-Z-Spa Palma HydroJet Pro
New hot
-20% hot
TOP Produkt
Sonderpreis 1.199,00  Regulärer Preis 1.499,00 
Bestway Lay-Z-Spa Ibiza AirJet
Nicht lieferbar
-50% hot
Sonderpreis 399,00  Regulärer Preis 799,00 
Bestway Lay-Z-Spa Hawaii HydroJet Pro
Nicht lieferbar
-25% hot
Sonderpreis 895,00  Regulärer Preis 1.199,00 
Intex PureSpa Greystone Deluxe + Aquatural Set Aroma-Kristalle + WiFi
Nicht lieferbar
-37% hot
Sonderpreis 724,00  Regulärer Preis 1.152,91 
Sortieren nach

9 Elemente

pro Seite

Alles wat je moet weten over het vierkante bubbelbad

Het vierkante bubbelbad is een van die dingen die je moet aanschaffen. In de zomer kun je hem gebruiken om lekker een duik te nemen en in de winter biedt een jacuzzi je lekkere temperaturen in de koude. Er is niet slechts een bubbelbad of een jacuzzi. Zo heb je opblaasbare en vaste jacuzzi’s, voor 4 of 6 personen opblaasbare jacuzzi’s en heb je verscheidene vormen bubbelbaden, zoals rond of vierkant. Over de vierkante spa zal de rest van deze tekst gaan.

 

De voordelen van het vierkante bubbelbad aan huis

Wanneer je nog twijfelt over een investering in je eigen hot tub, dan lees deze paragraaf. Hierin zal benadrukt worden welke voordelen een bubbelbad heeft en waarom deze zeker de investering waard is. Na een harde werkdag is het heerlijk om te relaxen in een vierkante spa. Zowel je lichaam als geest kunnen zo helemaal tot rust komen. Het warme water en de krachtige massagestralen zorgen ervoor dat je spieren helemaal kunnen afschakelen. Bovendien heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat jacuzzi’s nog meer voordelen bieden, want de bloedcirculatie in je lichaam wordt gestimuleerd. Dit leidt ertoe dat gifstoffen makkelijker afgevoerd kunnen worden wanneer je regelmatig gebruik maakt van je vierkante bubbelbad. Door de speciale Freeze shield features die veel jacuzzi’s hebben, kun je daarnaast het hele jaar door van je hot tub genieten. Deze technologie zorgt er namelijk voor dat zowel het water als de jacuzzi onderdelen beschermd zijn tegen bevriezing. Tevens brengt een eigen spa gezelligheid met familie en vrienden en romantiek voor je partner en jou.

 

Kies je voor een vaste of opblaasbare vierkante bubbelbad?

Een vast bubbelbad heeft als voordeel dat het stevig is en niet snel zal beschadigen, waardoor de levensduur van het product lang is. Sowieso ziet een vaste jacuzzi in de tuin prachtig uit en geeft het je tuin een esthetische upgrade. Opblaasbare jacuzzi’s zijn echter betaalbaarder. Niet alleen zijn ze goedkoper in aanschaf, maar ook heb je minder onderhoud aan deze hot tubs en brengen ze een lagere energierekening voor. De besparing op de energierekening is een gevolg van de veelal goede isolatie van opblaasbare spa’s. Een ander belangrijk voordeel van een opblaasbaar vierkante bubbelbad is dat je deze door het hele jaar kunt gebruiken. Een derde voordeel is zeker het gebruiksgemak. Een opblaasbaar bubbelbad plaats je vlug en simpel. Tevens kun je deze ook gemakkelijk verplaatsen en opruimen, wanneer je hem niet meer nodig hebt. Als laatste heb je heel veel keuze mogelijkheden, wanneer je voor een opblaasbaar bubbelbad kiest. Je kunt je eigen hot tub dus helemaal inrichten, zoals je zelf wil.

 

Waarom liever vierkant dan rond?

Het vierkante bubbelbad is een van de meest gekozen jacuzzi’s. De vierkante bubbelbaden bieden een mooie afwerking, die een moderne look aan je tuin geven. De ronde afwerkingen zien er meer uit als de traditionele hot tubs en bieden hierdoor een intiemer gevoel tijdens gebruik, omdat je iedereen in een rondje kunt aankijken. In een grote tuin kun je meer kanten op dan in een kleine. De plek waar je je jacuzzi wilt gaan plaatsen, bepaalt ook vaak welke vorm het best geschikt is. Met het vierkante bubbelbad gebruik je heel efficiënt de ruimte in je tuin. Tevens bevat een vierkante jacuzzi een krachtigere en meer ontspannen ervaring dan een ronde jacuzzi. Dit komt, omdat in een vierkante jacuzzi meer jets zitten dan in een ronde.

 

Onderhoud van het vierkante bubbelbad

Om zo lang mogelijk van je vierkante jacuzzi te kunnen genieten, is het verstandig om regelmatig je hot tub te onderhouden. Wekelijks dien je jouw bubbelbad te onderhouden. Dit is echter makkelijk gedaan, wanneer je het onderhoud ook regelmatig bijhoudt. Neem daarom van tevoren een aantal voorzorgsmaatregelen. Leg bijvoorbeeld je opblaasbare bubbelbad op een onderlegger of grondzeil. Spoel je lichaam en vooral je voeten goed af, voordat je in het bubbelbad gaat zitten. Vervang de filter van je bubbelbad maandelijks en poets deze bij intensief gebruik wekelijks of om de twee weken. Desinfecteer het jacuzziwater met chloor of zout. Ververs het water om de drie maanden. 

 

Poetsen van je jacuzzi

Het onderhoud van je bubbelbad is vanuit een hygiënisch oogpunt zeer belangrijk. Of je nu een opblaasbare of vaste jacuzzi hebt, niet alleen voor je eigen gezondheid is goed onderhoud beter, maar ook zorgt dit voor een langere levensduur van je spa. De kwaliteit van het water is factor een waar je op moet letten. Het water dient zeker een keer in de drie maanden ververst te worden. Ook moet het water in je jacuzzi voldoende kunnen circuleren, want stilstand van water zorgt voor de groei van algen, schimmels en bacteriën. Het is daarom van belang een pomp te gebruiken, die het water laat rond draaien. Net als bij zwembadwater moet je ook je bubbelbadwater desinfecteren. Dit kan door middel van chloor of zwembadwaterzout. Verwijder met een schepnet ook dingen als bladeren en insecten uit het water. De bodem en de wanden van de jacuzzi moeten regelmatig afgenomen worden. Dit kun je het beste doen, wanneer je bubbelbad niet gevuld is met water. Laat daarom eerst altijd de spa leeg lopen. Gebruik zachte en geen bijtende schoonmaakmiddelen bij de reiniging van de zijkanten en de bodem. Vervang ook regelmatig de filter van je jacuzzi. Wanneer je de jacuzzi elke dag gebruikt, dien je dit zeker maandelijks eenmaal te doen. Tussentijds moet je de filter zelf ook wel eens reinigen door deze af te spoelen met de tuinslang. Dit kun je het beste iedere week of om de twee weken ondernemen.

 

Top vijf beste vierkante bubbelbaden

Bij de aanschaf van je spa moet je met veel zaken rekening houden, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom volgt hieronder een top vijf van best verkochte vierkante bubbelbaden anno 2021:

·         Fonteyn Spa’s Spa Mallorca Diamond

·         NetSpa Aspen 4 persoons zwart

·         MSPA vierkante opblaasbare jacuzzi 4 persoons

·         Intex Pure Spa opblaasbare jacuzzi vierkant

·         Arebos draaikolk kuurbad wellness verwarming  massage opblaasbare in- outdoor

 

Waarop letten bij aankoop van een spa?

Sommige mensen hebben liever een rond dan een vierkant bubbelbad. Het is een persoonlijke voorkeur wat voor jouw situatie beter is. Het formaat is echter wel een belangrijk punt om op te blijven letten. De spa moet immers in je tuin geïntegreerd kunnen worden zonder dat deze in de weg ligt en je moet daarbij ook genoeg ruimte hebben om minstens vier man in je jacuzzi te kunnen toelaten. Let ook op de functionaliteiten die een spa heeft. Wat heb je nodig? Het is mooi om verschillende jets te hebben, maar gebruik je die ook? Let ook op de kwaliteit van de spa en vooral bij de opblaasbare jacuzzi’s. Niet zomaar alle modellen staan je toe dat je erop kunt zitten zonder dat de rand inklapt.

faq Faq

Häufig gestellte Fragen

Wer ist Out at Home?
Out at Home ist ein durch und durch belgisches Unternehmen mit fast 100.000 Kunden. Wir haben 15 Jahre Erfahrung im Online-Verkauf von u.a. Aufstellpools und Spas.

Wie lange ist die Lieferzeit?
Wenn die Bestellung an einem Werktag vor 15 Uhr mittags aufgegeben wird, wird sie oft noch am selben Tag versandt. Wenn viel los ist, kann es etwas länger dauern.

Kann ich eine Bestellung zurückgeben?

Bitte melden Sie eine Rücksendung innerhalb von 30 Tagen auf  unserer Retourenseite an. Es ist wichtig, dass das Produkt unbeschädigt und in seinem ursprünglichen Zustand zurückgegeben wird, damit wir jemand anderen damit glücklich machen können.

Alle häufig gestellten Fragen lesen

blog Blogposts

Inspiration

5 Gründe warum ein eigenes Spa ein Muss ist
Heiße Bäder werden schon seit der Römerzeit zur Entspannung eingesetzt. Sie benutzten es auch, um steife oder verspannte Muskeln zu lockern. Heute ist ein Spa beliebter denn je! Das heiße Wasser wird sogar als Entspannungstherapie eingesetzt. Ein eigenes Spa hat noch viele weitere Vorteile. Entdecken Sie hier die 5 Gründe!

Mehr über diesen Blogbeitrag lesen