chevron-left chevron-right

Pool-Zubehör

Pool-Zubehör
Sortieren nach

1-15 von 66 Produkten

pro Seite
Bestway Flowclear LED-Wasserfall
-20% hot
Sonderpreis 39,99  Regulärer Preis 49,95 
intex 59801
2,99  Ab 2,39 
Intex mehrfarbig LED waterval zwembad
-30% hot
Sonderpreis 69,99  Regulärer Preis 99,95 
Kokido GEOS Reel (dunkelgrau/grün)
39,95 
Kokido Kunststoff-Wandhalterung für Griffe inkl. Schrauben (2er Set)
Bestway 32/38 mm Adapter
5,95 
Bestway Treppe Aufbaupool 122 cm
77,95 
Bestway-Ersatzschlauch 38 mm
14,95 
Bestway-Ersatzschlauch 38 mm
12,95 
Bestway Treppe Aufbaupool 84 cm
44,95 
Bestway Luftpumpe Airhammer 48 cm
9,99 
BSI pH- Messgerat Und Thermometer
47,50 
Bosta Solardusche gerade Modell 18ltr
-34% hot
Sonderpreis 119,00  Regulärer Preis 179,00 
Bosta Solardusche 45° gebogen Modell 20ltr
199,00 
Bosta Solardusche gerade Modell 35ltr
249,00 
Sortieren nach

1-15 von 66 Produkten

pro Seite

Zwembad accessoires

Met zwembad accessoires kan je ervoor zorgen dat zowel het water als het zwembad goed onderhouden wordt. Goed onderhoud is namelijk belangrijk wanneer je een zwembad voor een lange tijd wil gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan ontsmettingsmiddelen voor het water en filtersystemen. Nalatigheid van het zwembad kan ervoor zorgen dat het water vrijwel niet meer te gebruiken is. Dit is vooral een probleem wanneer je een zwembad beschikt met grote hoeveelheden aan water. Zonde om al het water weg te gooien.

 

Zwembad accessoires voor het ontsmetten

Om het water goed te kunnen ontsmetten is het nodig om chloor te gebruiken. Zonder het water te ontsmetten kan er langzamerhand bacteriën in het water groeien bijvoorbeeld. Om de groei van de bacteriën te stoppen is het handig om ontsmettingsmiddelen te gebruiken. Chloor is een vrij goedkope manier om het water te ontsmetten. Vandaar dat deze methode het meest voor de hand liggend is. In combinatie met test strips kun je het chloorgehalte goed bijhouden. Door middel van chloordispensers zou je het proces voor jezelf wat gemakkelijker maken. Een wat duurdere manier om het water te ontsmetten is het gebruik van een zoutwaterpomp. De pomp heeft de mogelijkheid om zout in het water om te zetten in natuurlijke chloor. Om dit te doen hoef je slechts jaarlijks zout in het water te strooien en de pomp zal automatisch het chloorgehalte bijhouden. Ten slotte kan het water ontsmet worden op een natuurlijke manier met waterplanten. Door waterplanten in het zwembad te plaatsen zal het water automatisch onderhouden worden. Perfect voor de degenen die een vijver en een zwembad willen combineren.

 

Zwembad accessoires voor het reinigen

Soms is het toch een goed idee om het zwembad leeg te laten lopen zodat je de kuip goed kan schoonmaken. Na een lange tijd zal vuil zich langzamerhand kunnen opbouwen en vastplakken aan de kuip. Het gebruik van chloor kan de kuip langzamerhand ook aantasten. Om de kuip goed schoon te maken kan je gebruik maken van borstels en stofzuigers. Voor het grove vuil dat echt vastzit kan je gebruik maken van speciale chemicaliën. Veel hardnekkig vuil kan in spleten van tegels terechtkomen wat lastig schoon te maken is. Met producten als een linerreiniger kan je het vuil losser maken waardoor het makkelijker is om schoon te vegen.

 

Zwembad accessoires voor het water filteren

Om zo min mogelijk vuil te laten opbouwen is het filteren van het water erg belangrijk. Vooral wanneer het zwembad buiten staat kan er veel vuil in het water terechtkomen. Insecten en bladeren bijvoorbeeld kunnen makkelijk in het water terechtkomen wanneer het zwembad niet gedekt is. Het grove vuil kan je simpelweg met een schepnet weghalen. Om het proces te automatiseren kan je gebruik maken van een speciale pomp dat het water filtert. Deze pomp kan op de meeste zwembaden geplaatst worden voor een makkelijke installatie. Er zijn ook pompen die tijdens de installatie al geïntegreerd in het zwembad zitten. Deze pompen zitten meestal intern verstopt in het zwembad waardoor je het vrijwel niet kunt zien.

 

Zwembad accessoires voor het afdekken

Hoe minder vuil in het water terechtkomt, hoe minder je hoeft schoon te maken. Een schoon zwembad begint dus al bij het voorkomen van vuil in het water. Wanneer je het zwembad niet gebruikt, zou je het zwembad kunnen afdekken. Afdekken kan gedaan worden met een simpele folie. Maar je kunt ook gebruikmaken van overkappingen en dikke zeilen. Een simpele folie is meestal al genoeg om het vuil tegen te houden. Maar heb je bijvoorbeeld verwarming in het zwembad, dan kan je de warmte goed vasthouden door een dik zeil te gebruiken. Met een winterzeil kan je zelfs in de winter het water op temperatuur houden. Zo hoeft de verwarming van het zwembad minder hard te draaien en hoef je dus minder te besteden aan energiekosten. Voor grotere zwembaden kan je overwegen om ook een oprolsysteem aan te schaffen. Het afdekken en weer opbergen van de zeilen kan een hele klus zijn bij grote zwembaden, Met een simpel oprolsysteem hoef je slechts een aantal keren aan een hendel te draaien en het zeil is volledig opgerold.

 

Zwembad accessoires voor het verwarmen

Op koude dagen zijn normale zwembaden meestal niet te gebruiken. Door een verwarming te installeren in het zwembad kan je zelfs op koude dagen ervan genieten. Een warmtepomp is de goedkoopste manier om het water te verwarmen. Deze pompen zijn makkelijk te installeren. Het enige wat je hoeft te doen is de pomp van elektriciteit te voorzien en aan te sluiten op het water. Het rondgepompte water zal vervolgens verwarmd worden. De snelheid van de pomp zal bepalen hoe snel het water verwarmd zal worden. De meeste warmtepompen hebben slechts de stand om op maximale snelheid te draaien. Een inverter waterpomp heeft de mogelijkheid om de snelheden te veranderen. Zo kun je buiten gebruik bijvoorbeeld het vermogen omlaag zetten zodat je minder energie verbruikt. In combinatie met een zeil dat het warmte vasthoudt kan je de meeste energie besparen. Een andere manier dat gebruikt kan worden is een zwembadkachel. Deze kachel werkt op hout en hoeft niet aangesloten worden op elektriciteit. Dit is een unieke en sfeervolle manier om het water snel op te warmen.

 

Overige zwembad accessoires

Er zijn ook zwembad accessoires die puur bedoeld zijn als versiering en gebruiksvriendelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan een zwembadtrap waarmee je gemakkelijk het zwembad in en uit kan stappen. Vooral wanneer het zwembad aardig diep is kan het soms lastig zijn om het zwembad uit te stappen. Met een zwembadtrap is dit probleem zo opgelost. Ook kun je bijvoorbeeld leuningen installeren zodat je ergens aan vast kan houden wanneer dit nodig is. Dit is erg belangrijk voor de veiligheid van het zwembad. Zwembad accessoires die bedoeld zijn voor het uiterlijk zijn ook te overwegen om aan te schaffen. Zo kan je de randen van het zwembad mooi versieren met randtegels bijvoorbeeld. Beschadigingen van het zwembad kunnen ook makkelijk verborgen worden door er liners of folie overheen te plakken.

faq Faq

Häufig gestellte Fragen

Wer ist Out at Home?
Out at Home ist ein durch und durch belgisches Unternehmen mit fast 100.000 Kunden. Wir haben 15 Jahre Erfahrung im Online-Verkauf von u.a. Aufstellpools und Spas.

Wie lange ist die Lieferzeit?
Wenn die Bestellung an einem Werktag vor 12 Uhr mittags aufgegeben wird, wird sie oft noch am selben Tag versandt. Wenn viel los ist, kann es etwas länger dauern.

Kann ich eine Bestellung zurückgeben?

Bitte melden Sie eine Rücksendung innerhalb von 14 Tagen auf  unserer Retourenseite an. Es ist wichtig, dass das Produkt unbeschädigt und in seinem ursprünglichen Zustand zurückgegeben wird, damit wir jemand anderen damit glücklich machen können.

Alle häufig gestellten Fragen lesen

blog Blogposts

Inspiration

5 Gründe warum ein eigenes Spa ein Muss ist
Heiße Bäder werden schon seit der Römerzeit zur Entspannung eingesetzt. Sie benutzten es auch, um steife oder verspannte Muskeln zu lockern. Heute ist ein Spa beliebter denn je! Das heiße Wasser wird sogar als Entspannungstherapie eingesetzt. Ein eigenes Spa hat noch viele weitere Vorteile. Entdecken Sie hier die 5 Gründe!

Mehr über diesen Blogbeitrag lesen